Соціальна антропологія

  • Видавництво: Condor
  • Автор: Борисова О.В.
  • Мова видання: Українська мова
  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 420

Анотація

У другому виданні підручника викладаються базові положення соціальної антропології, показується місце антропології в системі наук, розкриваються теоретико-методологічні засади та джерела соціальної антропології, теорії походження людини, расоґенези і соціоґенези, походження мови, мистецтва і культури; дається інформація щодо суспільств соціальних тварин, біологічних суспільств, а також щодо ґенези традиційного (аграрного) суспільства; висвітлюються давні й сучасні погляди на розвиток та типологію суспільств, футурологічні концепції майбутнього людської цивілізації, а також сучасні погляди на соціально-антропологічне минуле українських земель. Кожна тема супроводжується набором ключових понять, контрольними запитаннями, завданнями для самостійної роботи. Текст підручника також містить додатки, пакет тестових завдань, загальне підсумкове завдання, словник персоналій і термінів та список рекомендованої літератури.



Підручник розрахований на студентів, магістрантів, аспірантів та викладачів університетів усіх спеціальностей, а також тих, хто цікавиться проблемами сучасної науки про людину та суспільство. 



Про видавництво «Condor»

Preprint and distribution of fiction, textbooks, manuals, etc., acquisition of libraries. The best quality, wide range, optimal prices. Collaboration with authors and booksellers.