ЛИСТОПАДОВА ЖІНКА

  • Видавництво: Phoenix
  • Автор: Аліна Воловічева
  • Мова видання: Українська мова
  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 264

Анотація

 

Роман “Листопадова жінка” - це, перш за все, роман про дорослішання, про шлях від дівчинки, яка слухає усіх навколо, до жінки, яка вміє чути саму себе. Головна героїня, Настя Василенко, переїхала у Київ у 2014 році, через російську агресію, разом зі своїм хлопцем Антоном. Через три роки вони все ще разом, він має роботу, вона пише дисертацію і життя начебто налагоджене і стабільне, але одна несподівана мандрівка змінює усе. 

 

Це – тонка й пронизлива історія про жінку, викорчувану, мов дерево, з рідної землі новітньою війною; жінку, яка виявляється безпорадною супроти нових обставин, бо сита й облаштована столиця не здатна замінити їй рідного, хоча й токсичного почасти дому; жінку, яка неймовірними психоемоційними зусиллями таки віднаходить сили знову зіп’ястися на повний зріст, віднайшовши себе і відродившись у новій реальності.

Роксолана Сьома, письменниця.

 

Це книга, яку ви будете довго згадувати після прочитання. Вона виринатиме у власних думках, у постаттях друзів чи родичів, або й навіть у випадкових обличчях на вулиці. І ви точно більше не зможете дивитися на людей як раніше.

Мартин Якуб, письменник.

 

Чесна і смілива історія жіного досвіду. Історія, героїня якої виходить до читача без броні, хоч і звикла боронитися все своє життя - від болю, від страхів, від власних комплексів, від нерозуміння, від нелюбові, втім і від любові теж. Історія про те, що лишається позаду і про те, що лишається з тобою. Про дорослішання, яке завжди маленька смерть і яке неодмінно мусить прийти.

Яна Сотнік, письменниця, перекладачка

Про видавництво «Phoenix»

Phoenix Publishing House is a leading dealer in the field of designer products, gift sets and decorative and business printing. We cooperate with world brands, develop and implement unique and professional design, producing the best designer products. We have the skills of systems thinking and many years of experience in implementing complex projects in the field of printing. Phoenix Publishing House is the flagship of sales of designer products in the field of printing.