Національна економіка України

  • Рік видання: 25.09.2020
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 1

Анотація

У навчальному посібнику розглянуто теоретико-методологічні та прикладні засади розвитку національної економіки України. Досліджено предмет, особливості та теорії національної економіки, структуровано характер і стратегії розвитку економіки України, визначено напрями структурних змін, механізми її державного регулювання та окреслено стратегічні перспективи формування економіки сталого розвитку в Україні. Представлено аналітичний матеріал та оцінку соціо-еколого-економічних процесів та явищ, що відбуваються в національній економіці України. Ідентифіковано особливості формування конкурентного середовища в умовах реформи децентралізації управління та розглянуто концептуальні напрями зовнішньоекономічної стратегії України. 

Для студентів-економістів закладів вищої освіти усіх рівнів акредитації, викладачів, магістрантів, аспірантів, а також усіх, хто цікавиться питаннями функціонування національної економіки України.

Про видавництво «Publishing centre at Ivan Franko Lviv National University»

Edition training, training – methodical, scientific, reference books of scientifics The Ivan Franko National University of Lviv. The main among edition are textbooks.