Державна система забезпечення якості вищої освіти

  • Рік видання: 2020
  • Обкладинка: м'яка
  • Кількість сторінок: 180

Анотація

Ґрунтовно викладено матеріал для набуття здобувачами вищої освіти знань, умінь і навичок із теорії та практики системи забезпечення якості вищої освіти згідно з європейськими стандартами і рекомендаціями (ESG-2015) та управлінням визначеним процесом у закладах вищої освіти України, а також застосування їх у процесі відбору до числа експертів з акредитації освітніх програм. Описано основні засади та порядок проведення процедур ліцензування у сфері вищої освіти й акредитаційних експертиз освітніх програм ЗВО та окремі напрями діяльності Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Для здобувачів вищої освіти, зокрема аспірантів, гарантів освітніх програм та осіб, які задіяні в організації та проведенні процедур ліцензування у сфері вищої освіти та акредитаційних експертиз освітніх програм ЗВО.

Про видавництво «Publishing House of Lviv Polytechnic National University»

We publish different reference literature, fiction and advertisement literature. We provide complete service of publishing operations. Distribution of publishing products in our own chain of bookstores at the Lviv Polytechnic National University.