Оповістки з Меекханського прикордоння. Том 4. Пам'ять усіх слів

  • Видавництво: Ridna Mova
  • Автор: Веґнер Р.
  • Мова видання: Українська мова
  • Рік видання: 2023
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 568

Анотація

«Оповістки з Меекханського прикордоння» — це справді нове слово в жанрі, яке поєднує найкращі риси класичного фентезі й сучасних історичних романів. Це історії про живих людей, що мусять зіткнутися з тим, що перевершує їхні сили, і не мають жодного права відступити.

Колишній крадій, а нині відлюдник Альтсін шукає спосіб позбутися істоти, що оселилася в його думках. Здається, він готовий заплатити за це будь-яку ціну. Та на таємничому, сповненому чаклунства острові, де мешкає справжній давній бог, навіть зухвальцю Альтсіну стає моторошно...

Тим часом Деана д’Кллеан потрапляє на далекий Південь і опиняється у місті, за яким приглядає вогняне Око іншого Безсмертного. На перший погляд, Деана стає пішаком у політичних іграх, та насправді ставки тут набагато вищі — і гравці значно потужніші й древніші за будь-кого з людей. Наступний том найамбітнішого польського циклу ще щільніше переплітає долі героїв і водночас задає небачений масштаб подій! У 2016-му році роман «Пам’ять усіх слів» отримав дві найпрестижніші премії у Польщі: нагороду ім. Януша Зайделя і срібну відзнаку ім. Єжі Жулавського. До видання увійшли також 4 оповідання, які польською були опубліковані тільки онлайн.


Про видавництво «Ridna Mova»

We united the best editors, designers, authors and artists to offer our readers masterpieces of Ukrainian and foreign classics and contemporary prose. Our books feature artistic approaches, stylish design and high quality printing.