Таємниці останнього пірата

  • Видавництво: ARTBOOKS
  • Автор: Єнс І. Ваґнер
  • Мова видання: Українська мова
  • Перекладач: Олена Науменко
  • Рік видання: 2023
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 176

Анотація

Розгадай загадки та викрий таємниці, сховані на малюнках!

На пiщаному днi Карибського моря знайдено затонулий корабель легендарного пiратського флоту. Тiммi, Лiллi й Марвiн отримують дозвiл вiдвiдати мiсце кораблетрощi — й ось вони вже на шляху до старовинно та мницi, яка до того ж добре охороняться. А тим часом хнiй давнiй суперник робить усе, щоб друзi зазнали невдачi....


Чому варто придбати: 

·         Справжній тренажер для уяви! Шукай пiдказки в iсторi та яскравих iлюстрацiях i розв’язуй завдання.

·         Пригода поділена на невеликі глави, кожна з яких закінчується головоломкою.

·         Більше 30 загадок, які потрібно розгадати! Оце так ДІЙСНО ПРИГОДА!

·         Усі три головні герої потребують наполегливості і мужності, щоб досягти успіху, і черпають необхідну силу з дружби.

·         Для непосидючих винахідників від 8 до 12 років, навіть тих, які не вміють довго фокусувати увагу. Ця книжка зачаровує до читання, ось побачите!


Цікаві факти:

·         У цій книжці ви знайдете більше фактів, що стосуються попередніх пригод Тіммі Тоббсона — «Спадок винахідника» та «Легенда "Зореплавця"». Ба більше, додаткові матеріали про попередню історію можна прочитати в «Протоколах допитів» на окремому сайті! Детальніше про це читайте у книжці.

·         Єнс І. Ваґнер живе з коханою дружиною, дочкою Еммелі Амілією та двома великими рудими котами прямо на узліссі поблизу Франкфурта в Німеччині.

·         Він здобув ступінь магістра в Оксфорді, де з задоволенням учився у Крайст-Черч.

·         Єнс — великий шанувальник усіляких пригодницьких історій: від Індіани Джонса до Джеймса Бонда.

Про видавництво «ARTBOOKS»

Publishing House Artbooks established in 2015. Our goal is to publish books for children from their birth to older. We mainly pay attention to republishing foreign books, which are worldwide known best sellers of children's literature, and present them on Ukrainian market.