Що це за орган? Дурнуватий довідник з анатомії твого тіла

  • Видавництво: ARTBOOKS
  • Автор: Енді Ґріффітс
  • Мова видання: Українська мова
  • Іллюстратор: Террі Дентон
  • Перекладач: Сергій Стець
  • Рік видання: 2023
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 192

Анотація

68 ілюстрованих розділів без жодного правдивого факту розкажуть усе, що тобі хотілося б знати про своє тіло, і не втомлять сухою мовою та науковою достовірністю! 

В Енді Ґріффітса є тіло з 68 робочими частинами. Коли він не пише (руками), він любить читати (очима), думати (мозком), бігати (ногами), плавати (руками й ногами), дихати (носом, трахеєю та легенями), їсти (ротом із зубами, язиком і слиною), перетравлювати їжу (тонкою кишкою, товстою кишкою, жовчним міхуром, підшлунковою залозою, печінкою та селезінкою) і сидіти (на своїй дупі). Це все, що треба знати про Енді Ґріффітса.

У Террі Дентона також є тіло. Воно вище, старше і красивіше за тіло Енді. Це все, що треба знати про Террі Дентона.


Чому варто придбати:

·         Енді Ґріффітс та Террі Дентон, автори вашої улюбленої серії про багатоповерховий будинок на дереві, поєднали у своєму фірмовому стилі химерність та абсурд, створивши із цієї суміші книжку про людське тіло, яка змусить реготати навіть найсерйознішого читача!

·         Ти більше не зволікатимеш із відповіддю, коли хтось підійде, тицьне в якусь частину тіла і запитає: «Що це за орган?». 

·         У книжці є і справжні, і вигадані факти, тож завдяки цьому виданню читачі не лише дізнаються усе про будову людського тіла, але й зможуть вдосталь насміятися!


Цікавий факт:

·         Письменник Енді Гріффітс та ілюстратор Террі Дентон – автори мультсеріалу «Що з Енді?» та лауреати головної премії австралійської книжкової індустрії 2014 року.

·         Разом вони написали більше десятка захопливих дитячих книг, з якими легко уявляти, винаходити й придумувати.

·         Їх всесвітньо відома серія книг про багатоповерховий будиночок на дереві була видана тиражем понад 4 мільйони примірників і увійшла до списку бестселерів «The New York Times».

Про видавництво «ARTBOOKS»

Publishing House Artbooks established in 2015. Our goal is to publish books for children from their birth to older. We mainly pay attention to republishing foreign books, which are worldwide known best sellers of children's literature, and present them on Ukrainian market.