MINECRAFT. Затонулий корабель

  • Видавництво: ARTBOOKS
  • Автор: К. Б. Лі
  • Мова видання: Українська мова
  • Перекладач: Сергій Стець
  • Рік видання: 2023
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 388

Анотація

У Майнкрафті є сервер із безліччю таємниць, які слід розгадати, доки не сплинув час. Джейк із новими друзями поринає у глибини океану, де на них чекають незліченні скарби та небезпеки. 

Усе почалось із таємничого сервера у локальній мережі і бажання розгадати загадку, від якої віяло викликом і духом пригод. А якщо говорити точніше, то все розпочалося з того, що Джейк разом із батьком переїхали у нову квартиру, куди ще не провели інтернет...

А тепер Джейку та його друзям доведеться пройти нове випробування: щоб знайти скарб, їм треба розгадати всього сім загадок...


Чому варто придбати:

·         Ця книжка must have для тих, хто грає в Minecraft, адже написана не просто письменницею, а письменницею-геймеркою!

·         Вона розповідає не тільки про світ Minecraft, але і про сімейні цінності, дружбу та взаємопоміч.

·         Книжка навчить проявляти мужність, витримку, безстрашність і навіть допоможе впоратися з почуттям самотності в дивних і незвичних обставинах.

·         За відгуками батьків, книжка ідеально підходить для середнього шкільного віку.


Цікаві факти:

·         Minecraft — це комп’ютерна гра, де можна будувати різноманітні структури з блоків і брати участь у карколомних пригодах. Будувати, грати і досліджувати незліченні світи з горами, печерами, океанами, джунглями і пустелями. Здолати орду зомбі, спекти пиріг своєї мрії, поблукати у різних вимірах або звести хмарочос — лише ти вирішуєш, чим зайнятися у Майнкрафті!

·         У 2016 році компанія Microsoft включила гру Minecraft до програми досліджень штучного інтелекту. Гра виявилася чудовим інструментом для досягнення поставленого завдання і дійсно використовується в деяких освітніх закладах для навчання учнів — від традиційних навчальних дисциплін до образотворчого мистецтва і поезії.

Про видавництво «ARTBOOKS»

Publishing House Artbooks established in 2015. Our goal is to publish books for children from their birth to older. We mainly pay attention to republishing foreign books, which are worldwide known best sellers of children's literature, and present them on Ukrainian market.