Рік без шопінгу

  • Видавництво: ARTBOOKS
  • Автор: Кейт Фландерс
  • Мова видання: Українська мова
  • Перекладач: Наталія Сліпенко
  • Рік видання: 2022
  • Обкладинка: інтегральна
  • Кількість сторінок: 232

Анотація

Згубна звичка скуповувати все, токсичні стосунки, алкоголь, легкі наркотики та кредити — у цій книзі поєдналось абсолютно все, що “допомагає” нам заповнити внутрішню порожнечу. Та чи дійсно це працює? Авторка видання Кейт Фландерс допоможе вам зануритись у справжню сутність речей та на власному досвіді розкаже, яким може бути життя без шопінгу.


Чому варто придбати:

·         Книга надихає людей менше споживати і більше жити.

·         З перших сторінок Кейт стане вашою ліпшою подругою, адже в багатьох аспектах її життя ви впізнаєте себе.

·         Книга пояснить, які насправді прогалини всередині нас заповнює шопінг та як обернути цей процес з користю для себе. 

·         Разом з авторкою видання Кейт Фландерс ви переживете усі переломні моменти на шляху її становлення до свідомого споживання. 

·         Видання допоможе вам побачити ситуацію зі сторони та зізнатися собі, що насправді приховано за вашими шкідливими споживацькими звичками.


Цікавий факт:

·         Кейт Фландерс — колишня запійна споживачка, яка стала свідомою. Через особисті історії вона розповідає, що відбувається на перетині грошей, мінімалізму й усвідомлення. Про історію Кейт писали у The New York Times, The Guardian, The Globe and Mail, Vogue, на Oprah.com, Forbes.com тощо.

Про видавництво «ARTBOOKS»

Publishing House Artbooks established in 2015. Our goal is to publish books for children from their birth to older. We mainly pay attention to republishing foreign books, which are worldwide known best sellers of children's literature, and present them on Ukrainian market.