Дюна. Дім Атрідів. Книга третя

  • Рік видання: 2023
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 112

Анотація

Після передчасної смерті батька молодий Лето стає герцогом дому Атрідів, а Дункан Айдаго ступає на шлях, що зробить з нього праву руку Лето. Тим часом Барон Харконнен не гайнує часу і виступає проти нового Герцога, розпалюючи віковічну ворожнечу між Харконненами та Атрідами.

Над небокраєм сходить нове сонце, коли Кронпринц Шаддам успішно скидає батька з трону Імперії. А Пардот Кайнс, якого серед фрименів тепер вважають пророком, продовжує обертати пустельну планету на оазу.

Добігає кінця перша адаптація бестселеру New York Times «Дюна: Дім Атрідів». Над адаптацією працювали Браян Герберт та Кевін Дж. Андерсон, які написали у співавторстві однойменний роман-приквел на основі чернеток творця «Дюни» Френка Герберта. Ілюстрував видання художник Дев Пременік (Paradiso). До видання «Дюна: Дім Атрідів. Книга 3» увійшли випуски №9 –12.

Про видавництво «Видавництво РМ»

Видавництво РМ – це найкращі книжки і комікси для дітей та дорослих дорослих. Українське видавництво, засноване в 2022 році. Ми ще пишемо свою історію, тож цей розділ буде поповнюватися новою інформацією 📚📚📚