АлФа

  • Видавництво: Bookraine
  • Автор: МайСтер Кіо
  • Мова видання: Українська мова
  • Рік видання: 2022
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 144

Анотація

 

Збірка «АлФа» – це архівований поетичний концентрат, що навмисно має кілька сенсів, закладених в нашаруванні мінімалістичних художніх образів з віршем. Ці образи – або продовження вірша, або ілюстрація, а інколи – його заперечення. За задумкою поета, самоназва кожного окремого твору ГраВі (графіка, вірш) має взаємотяжіння елементів, які обов’язково самі кудись чи до когось притягнуться.

 

Після 24 лютого 2022-го року Кіо почав фіксувати свої емоції на папері та вирішив додати до збірки альбом «МатРашка», який відображає його бачення російсько-української війни. «Війна – це біль, який в собі невідступно несе наша нація від постійних зазіхань. Ця битва – крайня. Лють розіллють, і себе в ній потоплять росіяни. Їх самоізоляція – така собі божевільна контрацепція від усього природного й людського. Це погляд на світ через латекс своїх неприродних переконань, збочень і глухота по відношенню до світу, частиною якого вони, на жаль, були. Цей образ має ще цілий ряд нашарувань в самозакоханій і замкнутій самій в собі культурі, яка глибше в себе… Дедалі… Дрібнішає… До… Нуля…»

Про видавництво «Bookraine»

Bookraine Publishing House — молоде та сміливе українське видавництво. Ми хочемо, щоб україномовної літератури та авторів було якомога більше, а про українську книгу знали в усьому світі. Ми видаємо художню прозу та поезію, нон-фікшн, ілюстраційні та мистецькі твори, нестандартну літературу, яка не належить до жодних відомих світові жанрів.