Дизайн дослідження: підходи на основі якісних, кількісних і змішаних методів

  • Рік видання: 2022
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 284

Анотація

Останніми роками, коли постала необхідність для аспірантів та науковців публікуватися в міжнародних журналах, виявилося, що навіть бездоганний переклад україномовної статті не забезпечить їй публікацію через різні підходи до методики досліджень, чималу розбіжність в термінології і різні вимоги до написання і оформлення манускрипту, які існують в англомовній науковій літературі й у вітчизняній практиці.

Тому книга Джона та Девіда Кресвеллів є надзвичайно цінним посібником, бо не лише дає поради і рекомендації, як планувати і здійснювати дослідження з людським фактором, а й пояснює причини і пропонує покрокові інструкції для кожного етапу у праці дослідника. Це своєрідний путівник і практично корисний порадник, який стане у пригоді при плануванні та проведенні дослідження, а також аналізі результатів та публікації матеріалів.

Видано за підтримки Українського центру засобів та розвитку при університеті ім. Грента МакЮена, Едмонтон, Канада


Про видавництво «Видавництво Українського католицького університету»

Видавництво УКУ спеціалізується на виданні наукової, науково-популярної та публіцистичної літератури гуманітарного профілю (богослов’я, історія, філософія тощо), публікуючи як праці українських авторів, так і переклади з класичних і сучасних мов.