Весняні віршики

  • Рік видання: 2023
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 56

Анотація

Це заключна книжка в серії поетичних антологій для дітей, у якій вже побачили світ «Сніговірші для малят», «Літні віршики» та «Осінні віршики».

Маленькі читачі антології довідаються, де подівся сніговик, з чого починається весна, що таке весняне море і як равлик загубив хатку.

До весняної антології увійшли вірші українських авторів – як добре знаних, як-от Мар’яна Савка, Катерина Міхаліцина, Григорій Фалькович, Андрій Содомора, Галина Малик і Леся Мовчун, Галина Кирпа і Дмитро Чередниченко, Юлія Смаль, Дмитро та Ірина Лазуткіни, так і тих, що дебютуватимуть у цьому збірнику, зокрема, Ірини Волощук, Наталки Пріт, Катерини Щадило, Марії Артеменко, Віти Литвак і Марусі Щербини — наймолодшої в збірці поетеси, іще школярки.

До ілюстрування чудової сучасної поезії для дітей про весну долучилися Юлія Пилипчатіна, Ольга Кваша, Марта Кошулінська, Наталя Чорна і Наталя Олійник, Грася Олійко та Марія Шевченко, Альбіна Колесніченко, Ольга Ребдело і Наталя Кудляк.

Про видавництво «Видавництво Старого Лева»

«Видавництво Старого Лева» – книги для всієї родини. Усі, від наймолодшого до найстаршого, знайдуть у «Видавництві Старого Лева» щось до душі. Ми дбаємо про те, щоб наші книжки надихали читати і їх не хотілося випускати з рук ані дітям, ані батькам!