Щурячий лаз. Кохання, брехня та справедливість на шляху втечі нацистського злочинця

  • Рік видання: 2023
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 584

Анотація

У цьому захопливому, невигаданому трилері на основі реальних подій Філіп Сендс пропонує унікальну розповідь про життя нацистського групенфюрера SS Отто Фрайгера фон Вехтера та його дружини Шарлотти. Досліджуючи приватний архів сімейних листів і щоденників, він розкриває правдиве історичне тло про життя до і під час війни, про втечу в Альпи, переховування в Римі, а також про часи Холодної війни.

Минає багато часу перед тим, як відкриються нові таємниці, що переслідують молодшого сина Вехтера, адже він продовжує вірити, що його батько був хорошою людиною. Що ж насправді трапилося з Отто Вехтером, коли він очікував на переправу до Аргентини через «щурячий лаз», заручившись підтримкою ватиканського єпископа? І що криється за раптовою та несподіваною смертю Вехтера?

Про видавництво «Видавництво Старого Лева»

«Видавництво Старого Лева» – книги для всієї родини. Усі, від наймолодшого до найстаршого, знайдуть у «Видавництві Старого Лева» щось до душі. Ми дбаємо про те, щоб наші книжки надихали читати і їх не хотілося випускати з рук ані дітям, ані батькам!