Атака кухарок-демониць

  • Видавництво: АРТБУКС
  • Автор: Памела Бутчарт
  • Мова видання: Українська мова
  • Іллюстратор: Томас Флінтем
  • Перекладач: Сергій Стець
  • Рік видання: 2023
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 176

Анотація

Ізі та її друзі ніколи не любили шкільні обіди. І вони погіршуються. Іззі та її друзі підозрюють, що в шкільній їдальні коїться щось лихе. Меню стало якимось дивним, кухарки почали носити чепчики і моторошно посміхатися. Чоловік з льодяниками згадує, що є нова головна леді, що обідає, і називає її «трохи легендою» (у поганому сенсі), і що вона була тут давним-давно і повернулася. Вони дивуються, чому вона повернулась і розмірковують про те, чому, і вирішують, що вона демон, який повернувся, щоб робити погані речі. Бо чому б і ні.

Утім, лише після зникнення Мейзі їм усе стане ясно. Шкільні кухарки – це злі ДЕМОНИЦІ, які ось-ось НАПАДУТЬ на школу!!

 

Чому варто придбати:


·         Якою б нудною не здавалася школа, авторка впевнено доводить: це лише на перший погляд! Насправді там страшенно весело — особливо якщо маєш вірних друзів.

·         Це історія про безмежну дитячу фантазію, міцну дружбу і те, що можна бути різними. Вона не лише розважить і добряче розсмішить маленького читача, але й на прикладі покаже, що чогось не розуміти, лякатися чи несподівано реагувати — це цілком нормально. Навіть якщо ти боїшся горошин або можеш зомліти, почувши про шпигунів!

·         Це продовження історії про героїв, із якими ми познайомилися у книжці «У мою вчительку вселився прибулець!», «Обід для шпигуна», «Мій директор — щур-вампір!» Тож якщо попередні частини вам сподобалися— ви знаєте, що робити.

 

Про авторів:

·         Памела Бутчарт — авторка серії книжок-бестселерів про пригоди непосидючої допитливої дівчинки Іззі та її шкільних друзів, які ані дня не можуть прожити без того, щоб не втрапити у якусь халепу (або самим її організувати!). Памела живе у шотландському містечку Данді з чоловіком, маленьким сином і двома класними котами — Бером та Карлосом. Вона викладає філософію у старших класах і часто розмірковує над питаннями типу «Звідки мені знати, що я не робот?». 

·         Томас Флінтем — ілюстратор цих книжок. Йому завжди подобалося малювати й розповідати історії, тож він вирішив зробити це своєю професією! Томас любить фільми, комікси, японські відеоігри, Різдво та шоколад. А ще в нього вдома дууууже багато книжок (він інколи думає, що це занадто, а потім купує ще кілька).

Про видавництво «АРТБУКС»

Видавництво «Артбукс» працює з 2015 року. Наша місія – допомагати батькам ростити щасливих і допитливих дітей. Тому ми видаємо найкрасивіші, найцікавіші та найкорисніші дитячі книги − віммельбухи, енциклопедії, книжки-ігри, розвивалки, малювалки та багато іншого.