Хто що робить? Віммельбух професій

  • Видавництво: АРТБУКС
  • Автор: Доро Ґьобель
  • Мова видання: Українська мова
  • Іллюстратор: Петер Кнорр
  • Рік видання: 2023
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 14

Анотація

Сьогодні Альма і Луїс допомагають татові розносити пошту. Вони починають ще вдосвіта і дорогою зустрічають безліч людей, які поспішають на роботу — у маленькому містечку багато справ. Придивися уважніше і відшукай понад 60 різних професій!


ТУТ ТИ ЗНАЙДЕШ:

Продавчиню, яка страждає від зубного болю, поштову машину у майстерні, кістку динозавра на будівельному майданчику, пожежну команду в дії, ветеринарку за роботою, пасічника під дощем, клоуна на ринку та багато іншого!



Чому варто придбати:

·         Віммельбух має особливу місію - захопити увагу навіть найменших дітлахів та створити нові розвивальні пригоди!⠀


·         Згодом, коли малюк підростає, віммельбух набуває нових функцій: на кожному розвороті змальована ситуація, яку можна обговорити з дитиною, розказати безліч різних історій або заохотити малюка описати побачене самотужки.



Цікаві факти:

·         А скільки матусь збирають колекції цих книжок! Знаєте чому? ВІММЕЛЬБУХИ сприяють розвитку моторики, уяви, мислення і творчості! Їх рекомендують дитячі психологи як перші книги для малюків.

·         Це ваша можливість перепочити, поки малюки з інтересом гортають яскраві сторінки, які вражають їх деталізованим світом! Безцінний час разом, коли задоволена і мама, і дитина! Саме для цього і існують такі книжки!

Про видавництво «АРТБУКС»

Видавництво «Артбукс» працює з 2015 року. Наша місія – допомагати батькам ростити щасливих і допитливих дітей. Тому ми видаємо найкрасивіші, найцікавіші та найкорисніші дитячі книги − віммельбухи, енциклопедії, книжки-ігри, розвивалки, малювалки та багато іншого.