Емісар

  • Рік видання: 2023
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 368

Анотація

…Власнику кафе «Артист» відомо про його відмінність від решти людей. Проте він навіть не здогадується, чому потрапляє у вир зіткнення інтересів чужоземних спецслужб. Змушений грати роль загадкового емісара у далекій країні, колишній актор тепер вже по-справжньому балансує краєм прірви. Та як висловився сам автор — це книжка про Мрію. Адже навіть за крок до загибелі його герой намагається вперто просуватися до здійснення мрії усього свого життя… 

Ця книжка — нове видання відомого детективу Олексія Волкова. Окрім багатьох романів, якими зачитуються шанувальники цього жанру, в активі автора перемоги у найпрестижніших літературних конкурсах різних років, зокрема — головний приз «Гранд-Коронації слова» 

2021 року за роман «Відкинуті Богом».


Про видавництво «Навчальна книга — Богдан»

Видавництво «НК – Богдан» уже понад 25 років на книжковому ринку та входить до п’ятірки найбільших видавництв України. В асортименті видавництва: - художня література; - дитяча література; - навчальна та методична література; - довідкова література. «НК-Богдан» співпрацює з такими відомими мережами книгарень, як «Книгарня Є», «Буква», «Книжкова хата», «Дім книги»; мережами «Ашан», «Сільпо», онлайн-магазинами «Якабу», «Book24», «Rozetka.ua», «Kasta», «Be Smart» та інші.