Графоманські вірші

  • Рік видання: 2023
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 96

Анотація

«Графоманські вірші» — це збірка поезій про наше з вами життя. Про війну, коріння якої міцно тримає усіх нас, про втрати, які неможливо прийняти, про біль, який, як і любов, ніколи не перестає. І про любов. Звісно ж, і про любов. Про віру і надію в нашу Перемогу. Кілька років тому авторка опублікувала у фейсбуці перший вірш із гештегом «Графоманські вірші» і тепер ви маєте змогу тримати в руках друковану збірку поезій.

Чому варто прочитати:

Вірші для Юлії — своєрідна психотерапія, публічне проговорювання війни і не тільки. Вони є документацією емоцій воєнного часу. Таке переосмислення сучасності важливе для кожного українця.

Про видавництво «АССА»

АCСА (Агенція Сучасних Спеціалістів та Авторів) — видавництво, що спеціалізується на випуску дитячої, художньої та шкільної літератури. Свою діяльність на книжковому ринку видавництво розпочало у 2009 році з випуску туристичної літератури — путівників та карт. З 2013 року і до сьогодні АССА активно розширює асортимент навчальної, розвиваючої та художньої літератури для дітей, випускаючи щороку понад 50 найменувань. Продукція видавництва орієнтована на сучасних дітей і сучасні реалії