ТАЧКІ І ТЬОЛКИ

  • Видавництво: Phoenix
  • Автор: Віктор Янкевич
  • Мова видання: Українська мова
  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 264

Анотація

Ті, кому зараз тридцять п'ять, уже мають, що згадати, хоч і не все можуть розповісти своїм дітям. Втім про те, чого ще не можна розказати усно – завжди можна написати. Якщо автор прожив дитинство у приміському селі дев'яностих, а юність провів у райцентрі двотисячних – його роман має всі шанси стати багатогранним і багатожанровим шедевром, де мелодрама переплетена з трилером, а детектив - із комедією... Навіть якщо сюжетна канва – це біографія персонажа, у житті якого були тільки два пріоритети.

Тачки і тьолки.  Сергій Синюк

 

Віктор Янкевич – здавалося б пристойний письменник. Народився й живе у невеличкому місті Кременець, що на Тернопільщині. Написав кілька помітних детективів: «Тенета», «Копія», «Відплата», «Вбивство в Бібліотеці на Ринку, 9». Правда чомусь раптом взявся за любов, і світ побачив любовний роман «Останній лист». Але одумався і знову повернувся до детективів - написав гостросоціальний детектив «Тенета 2.0».

І от на тобі…

 «Тачки і тьолки».

Чисто конкретний роман від нормального пацана. Все в тему, все по поняттях і так, як має бути. Що ж, шановні читачі, ласкаво просимо у бурхливі двотисячні. Запускаємо двигун, втикаємо першу передачу і погнали!!!

І гарної Вам прогулянки в минуле. Недавнє і неповторне.

Про видавництво «Phoenix»

Phoenix Publishing House is a leading dealer in the field of designer products, gift sets and decorative and business printing. We cooperate with world brands, develop and implement unique and professional design, producing the best designer products. We have the skills of systems thinking and many years of experience in implementing complex projects in the field of printing. Phoenix Publishing House is the flagship of sales of designer products in the field of printing.