«Вірші та пісні»

  • Видавництво: Білка
  • Автор: Гліб Бабіч
  • Мова видання: Українська мова
  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 240

Анотація

Автор є добровольцем ЗСУ.

З 2014-2019 — брав участь в Антитерористичної операції і Операції об’єднаних сил. Шість

ротацій. Дебальцеве, курган Могила Гостра, Дебальцеве, Золоте, Мар’їнка-Красногорівка,

Широкино-Водяне, Попасна-Золоте, Кримське-Трьохізбенка. «Вірші та пісні» його перша двомовна поетична збірка чесна до щему та потужна, як зброя. Власне, вона і є зброєю у сучасній війні.

«Коли працюють пушки, Музи мовчать» — не про творчість Гліба Бабіча. Його несамовиті

музи кричать уголос, заглушаючи розриви, переносячи кожного з мирного, тихого, ситого життя у чорно-білий світ війни. А ще вони співають голосом «Козак систем», доповнюючи музикою пронизливі тексти. Що Вам чекати від цієї книги? Флешбеків у перші роки війни, коли автор ще писав російською «Погожий день на бруствере цветок…» Захват від пронизливих україномовних текстів,

якими, наче говорить сама наша земля «Нищити ворога — це не гріх…» А ще очікуйте від Гліба Бабіча нових віршів та пісень.

Бо війна триває.

А значить кожний патрон і кожний вірш стане у нагоді!

Про видавництво «Білка»

У видавництві «Білка» створюють яскраві, стильні, по-справжньому сучасні книги, які викликають безліч емоцій. Своєю місією засновники видавництва вважають: зберегти цінність книжок, втілюючи гідний зміст у красиву форму, видавати дизайнерські книжки, які радують око і гріють душу, допомогти авторам зберегти письменство як професію.