ЛИСТОПАДОВА ЖІНКА

  • Видавництво: Фенікс
  • Автор: Аліна Воловічева
  • Мова видання: Українська мова
  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 264

Анотація

 

Роман “Листопадова жінка” - це, перш за все, роман про дорослішання, про шлях від дівчинки, яка слухає усіх навколо, до жінки, яка вміє чути саму себе. Головна героїня, Настя Василенко, переїхала у Київ у 2014 році, через російську агресію, разом зі своїм хлопцем Антоном. Через три роки вони все ще разом, він має роботу, вона пише дисертацію і життя начебто налагоджене і стабільне, але одна несподівана мандрівка змінює усе. 

 

Це – тонка й пронизлива історія про жінку, викорчувану, мов дерево, з рідної землі новітньою війною; жінку, яка виявляється безпорадною супроти нових обставин, бо сита й облаштована столиця не здатна замінити їй рідного, хоча й токсичного почасти дому; жінку, яка неймовірними психоемоційними зусиллями таки віднаходить сили знову зіп’ястися на повний зріст, віднайшовши себе і відродившись у новій реальності.

Роксолана Сьома, письменниця.

 

Це книга, яку ви будете довго згадувати після прочитання. Вона виринатиме у власних думках, у постаттях друзів чи родичів, або й навіть у випадкових обличчях на вулиці. І ви точно більше не зможете дивитися на людей як раніше.

Мартин Якуб, письменник.

 

Чесна і смілива історія жіного досвіду. Історія, героїня якої виходить до читача без броні, хоч і звикла боронитися все своє життя - від болю, від страхів, від власних комплексів, від нерозуміння, від нелюбові, втім і від любові теж. Історія про те, що лишається позаду і про те, що лишається з тобою. Про дорослішання, яке завжди маленька смерть і яке неодмінно мусить прийти.

Яна Сотнік, письменниця, перекладачка

Про видавництво «Фенікс»

Видавництво Фенікс є передовим дилером в області дизайнерських виробів, подарункових наборів і декоративної і бізнес-поліграфії. Ми співпрацюємо зі світовими брендами, розробляємо і впроваджуємо унікальний і професійний дизайн, виробляючи кращі дизайнерські вироби. Ми володіємо навиками системного мислення і багаторічним досвідом в реалізації складних проектів в сфері поліграфії. Видавництво Фенікс є флагманом продажів дизайнерських виробів в сфері поліграфії.