Державна система забезпечення якості вищої освіти

  • Рік видання: 2020
  • Обкладинка: м'яка
  • Кількість сторінок: 180

Анотація

Ґрунтовно викладено матеріал для набуття здобувачами вищої освіти знань, умінь і навичок із теорії та практики системи забезпечення якості вищої освіти згідно з європейськими стандартами і рекомендаціями (ESG-2015) та управлінням визначеним процесом у закладах вищої освіти України, а також застосування їх у процесі відбору до числа експертів з акредитації освітніх програм. Описано основні засади та порядок проведення процедур ліцензування у сфері вищої освіти й акредитаційних експертиз освітніх програм ЗВО та окремі напрями діяльності Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Для здобувачів вищої освіти, зокрема аспірантів, гарантів освітніх програм та осіб, які задіяні в організації та проведенні процедур ліцензування у сфері вищої освіти та акредитаційних експертиз освітніх програм ЗВО.

Про видавництво «Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»»

Видання навчальної, наукової, науково-популярної, довідкової літератури. Редакційно-видавничі, додрукарські, поліграфічні послуги. Розповсюдження видавничої продукції, власна мережа книгарень у НУ «Львівська політехніка».