MINECRAFT. Затонулий корабель

  • Видавництво: АРТБУКС
  • Автор: К. Б. Лі
  • Мова видання: Українська мова
  • Перекладач: Сергій Стець
  • Рік видання: 2023
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 388

Анотація

У Майнкрафті є сервер із безліччю таємниць, які слід розгадати, доки не сплинув час. Джейк із новими друзями поринає у глибини океану, де на них чекають незліченні скарби та небезпеки. 

Усе почалось із таємничого сервера у локальній мережі і бажання розгадати загадку, від якої віяло викликом і духом пригод. А якщо говорити точніше, то все розпочалося з того, що Джейк разом із батьком переїхали у нову квартиру, куди ще не провели інтернет...

А тепер Джейку та його друзям доведеться пройти нове випробування: щоб знайти скарб, їм треба розгадати всього сім загадок...


Чому варто придбати:

·         Ця книжка must have для тих, хто грає в Minecraft, адже написана не просто письменницею, а письменницею-геймеркою!

·         Вона розповідає не тільки про світ Minecraft, але і про сімейні цінності, дружбу та взаємопоміч.

·         Книжка навчить проявляти мужність, витримку, безстрашність і навіть допоможе впоратися з почуттям самотності в дивних і незвичних обставинах.

·         За відгуками батьків, книжка ідеально підходить для середнього шкільного віку.


Цікаві факти:

·         Minecraft — це комп’ютерна гра, де можна будувати різноманітні структури з блоків і брати участь у карколомних пригодах. Будувати, грати і досліджувати незліченні світи з горами, печерами, океанами, джунглями і пустелями. Здолати орду зомбі, спекти пиріг своєї мрії, поблукати у різних вимірах або звести хмарочос — лише ти вирішуєш, чим зайнятися у Майнкрафті!

·         У 2016 році компанія Microsoft включила гру Minecraft до програми досліджень штучного інтелекту. Гра виявилася чудовим інструментом для досягнення поставленого завдання і дійсно використовується в деяких освітніх закладах для навчання учнів — від традиційних навчальних дисциплін до образотворчого мистецтва і поезії.

Про видавництво «АРТБУКС»

Видавництво «Артбукс» працює з 2015 року. Наша місія – допомагати батькам ростити щасливих і допитливих дітей. Тому ми видаємо найкрасивіші, найцікавіші та найкорисніші дитячі книги − віммельбухи, енциклопедії, книжки-ігри, розвивалки, малювалки та багато іншого.