Рік без шопінгу

  • Видавництво: АРТБУКС
  • Автор: Кейт Фландерс
  • Мова видання: Українська мова
  • Перекладач: Наталія Сліпенко
  • Рік видання: 2022
  • Обкладинка: інтегральна
  • Кількість сторінок: 232

Анотація

Згубна звичка скуповувати все, токсичні стосунки, алкоголь, легкі наркотики та кредити — у цій книзі поєдналось абсолютно все, що “допомагає” нам заповнити внутрішню порожнечу. Та чи дійсно це працює? Авторка видання Кейт Фландерс допоможе вам зануритись у справжню сутність речей та на власному досвіді розкаже, яким може бути життя без шопінгу.


Чому варто придбати:

·         Книга надихає людей менше споживати і більше жити.

·         З перших сторінок Кейт стане вашою ліпшою подругою, адже в багатьох аспектах її життя ви впізнаєте себе.

·         Книга пояснить, які насправді прогалини всередині нас заповнює шопінг та як обернути цей процес з користю для себе. 

·         Разом з авторкою видання Кейт Фландерс ви переживете усі переломні моменти на шляху її становлення до свідомого споживання. 

·         Видання допоможе вам побачити ситуацію зі сторони та зізнатися собі, що насправді приховано за вашими шкідливими споживацькими звичками.


Цікавий факт:

·         Кейт Фландерс — колишня запійна споживачка, яка стала свідомою. Через особисті історії вона розповідає, що відбувається на перетині грошей, мінімалізму й усвідомлення. Про історію Кейт писали у The New York Times, The Guardian, The Globe and Mail, Vogue, на Oprah.com, Forbes.com тощо.

Про видавництво «АРТБУКС»

Видавництво «Артбукс» працює з 2015 року. Наша місія – допомагати батькам ростити щасливих і допитливих дітей. Тому ми видаємо найкрасивіші, найцікавіші та найкорисніші дитячі книги − віммельбухи, енциклопедії, книжки-ігри, розвивалки, малювалки та багато іншого.