Ера контрпереноса. Антологія психоаналітичних досліджень (1949–1999 р.)

  • Видавництво: Rostyslav Burlaka Publishing
  • Автор: Під редакцією Ігоря Романова
  • Мова видання: Російська мова
  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 508

Анотація

В анталогії «Ера контрпереносу» зібрані основні роботи по одній з найбільш актуальних проблем сучасного психоаналізу.

У класичних статтях П. Хайман, Х. Ракера, Д. Винникотта та інших авторів, у працях таких сучасних дослідників, як Р. Этчегоен, О. Кернберг, Дж. Сандлер, Р. Хіншелвуд і багато інших, представлені різні підходи до розуміння і використання суб’єктивного досвіду аналітика в психоаналітичному процесі.

Незважаючи на відмінність шкіл і переконань, всі автори сходяться на думці, що перевідкриття контрпереносу змінило обличчя психоаналізу і в частині теорії, і в області терапевтичної техніки.

Друге видання доповнене важливими статтями представників кляйніанської психоаналітичної традиції I. Бренман Пік і Д.Карпі.

Книга адресована психоаналітикам, психотерапевтам, психологам, всім тим, хто вивчає психоаналіз, цікавиться його історією і сучасним станом.

Про видавництво «Rostyslav Burlaka Publishing»

The publishing house was established in 2016 by Rostyslav Burlaka - a psychotherapist and founder of the Ukrainian Internet Bookstore of psychological literature ufreida.com.ua. Our books are useful for professional psychologists, psychotherapists and coaches, as well as for anyone interested in psychoanalysis, psychology, philosophy and self-development.