Ера контрпереноса. Антологія психоаналітичних досліджень (1949–1999 р.)

  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 508

Анотація

В анталогії «Ера контрпереносу» зібрані основні роботи по одній з найбільш актуальних проблем сучасного психоаналізу.

У класичних статтях П. Хайман, Х. Ракера, Д. Винникотта та інших авторів, у працях таких сучасних дослідників, як Р. Этчегоен, О. Кернберг, Дж. Сандлер, Р. Хіншелвуд і багато інших, представлені різні підходи до розуміння і використання суб’єктивного досвіду аналітика в психоаналітичному процесі.

Незважаючи на відмінність шкіл і переконань, всі автори сходяться на думці, що перевідкриття контрпереносу змінило обличчя психоаналізу і в частині теорії, і в області терапевтичної техніки.

Друге видання доповнене важливими статтями представників кляйніанської психоаналітичної традиції I. Бренман Пік і Д.Карпі.

Книга адресована психоаналітикам, психотерапевтам, психологам, всім тим, хто вивчає психоаналіз, цікавиться його історією і сучасним станом.

Про видавництво «Видавництво психологічної літератури Ростислава Бурлаки»

Видавництво створено у 2016 році Ростиславом Бурлакою — психотерапевтом та засновником інтернет-книгарні психологічної літератури ufreida.com.ua. Наші видання корисні як для професійних психологів, психотерапевтів та коучів, так і для всіх, хто цікавиться психоаналізом, психологією, філософією та саморозвитком.