Про що мріють листочки

  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 40

Анотація

«Про що мріють листочки» — це зворушлива інтерактивна книжка для маленьких читачів. Вона створена українською авторкою Христиною Лукащук на основі серії ілюстрацій Оксани Драчковської, які в 2021 році увійшли до списку фіналістів Болонської виставки ілюстраторів.

На сторінках книжки «Про що мріють листочки» читачі познайомляться з паном Листочком та його побратимами й вирушить з ними в найзаповітнішу подорож. Восени листочки покидають свої домівки й опадають. Та це не привід сумувати — адже тільки так вони можуть здійснити мрії, пережити фантастичні пригоди й дізнаватися на що здатні. Долучитися до здійснення мрій листочків у книжці можуть і читачі, наприклад, домалювавши вбрання чи вигадавши подальші пригоди котрогось із героїв.


«Про що мріють листочки» — книжка про сміливі вчинки та великі мрії, яка ідеально пасуватиме до бібліотеки маленького книголюба.



Про видавництво «Yakaboo Publishing»

The biggest Ukrainian Internet Bookshop. More than 300 thousand books on own warehouse, the fastest express delivery, reasonable prices. Yakaboo.ua – leading bookstore in Ukraine.