«Намальовані люди»

  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 488

Анотація

Роман Міли Іванцової "Намальовані люди" - це розлога художня хроніка зими 2013-2014рр. про звичайних людей, поставлених у незвичайні обставини. Про Майдан та антимайдан, про небайдужих, які постали проти злочинної влади за людську гідність, про силовиків, поглядом з іншого боку барикад, про тих, кого взагалі не торкнулося. Про художників і медиків, підприємців і студентів. Про чоловіків та жінок, підлітків та літніх людей, українців і не тільки. Про кохання, силу духу, взаємопідтримку, самопожертву, людяність і любов у широкому сенсі цього слова. І, звісно, про Київ, буремний і буденний, як і в усіх інших романах авторки.

Міла Іванцова була удостоєна титулу «Золотий письменник України» у 2012 році.

«Золотий письменник України» — відзнака українських романістів, чиї твори видані у форматі паперової книжки сукупним накладом понад 100 тисяч примірників.

На сьогоднішній день наклад її книжок перевищує 250 тисяч примірників. В доробку авторки 8 романів, 4 збірки оповідань, участь в антологіях. Читачі й літературні оглядачі називають її прозу «терапевтичною».

Про видавництво «Білка»

У видавництві «Білка» створюють яскраві, стильні, по-справжньому сучасні книги, які викликають безліч емоцій. Своєю місією засновники видавництва вважають: зберегти цінність книжок, втілюючи гідний зміст у красиву форму, видавати дизайнерські книжки, які радують око і гріють душу, допомогти авторам зберегти письменство як професію.