"Книга сили. Віра"

  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 336

Анотація

«Книга Сили» - це серія романів Валентина Терлецького про джерела сили. Художнє дослідження легенд і феномену українського козацтва від його зародження до теперішнього часу, що ґрунтується виключно на реальних подіях, маловідомих фактах та численних загадках. Напружений сюжет, знакові постаті, нерозгадані до цієї пори таємниць запорозьких характерників – все це створює абсолютно новий погляд на минуле українських лицарів і дає несподівані відповіді на болючі питання сьогодення. До написання цього твору Автора спонукало вивчення першоджерел, рідкісних архівних і колись засекречених документів, маловідомого фольклору, забутих спогадів сучасників.

У цій книзі немає жодного вигаданого персонажа, жодної вигаданої події, жодного вигаданого явища. Усе це колись відбувалося в реальності. І все це тепер має стати відомими, бо «прийшов час» …

Валентин Терлецький – запорізький письменник, журналіст, музикант, лідер рок-гурту «Декаданс», телеведучий. Переможець і лауреат різних літературних конкурсів і премій.

Про видавництво «Білка»

У видавництві «Білка» створюють яскраві, стильні, по-справжньому сучасні книги, які викликають безліч емоцій. Своєю місією засновники видавництва вважають: зберегти цінність книжок, втілюючи гідний зміст у красиву форму, видавати дизайнерські книжки, які радують око і гріють душу, допомогти авторам зберегти письменство як професію.