Да! Мы этого достойны. Активно повышаем и укрепляем самооценку

  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: м'яка
  • Кількість сторінок: 200

Анотація

Самооцінка залишає глибокий слід в нашому житті. Ми незадоволені собою, вважаємо себе не такими як треба, нелюбимими, нездатними і невдалими; нам не вдається стати такими, якими повинні або хотіли б бути. Невдоволення самим собою грає провідну роль в багатьох проблемах на роботі, в сім'ї і емоційних розладах. Чи можемо ми створити і зміцнити здорову самооцінку?

Два досвідчених психотерапевта показують, як це може працювати. Вони пропонують свою модель самооцінки -: у людей є три уявлення про себе: «Я-реальне» - ось який я зараз; «Я - належне» - таким я повинен бути; «Я- бажане» - яким я хотів би бути. Якщо ці три образи не відповідають один одному, виникають проблеми з самооцінкою. Але їх можна вирішити!

Живі приклади і, головне, науково обґрунтовані пояснення, численні вправи допоможуть розібратися в собі, скорегувати і отримати більш доброзичливий образ «Я-реального», позбавити сили «Я - належне» і поступово домогтися реалістичного «Я-бажаного».

Про видавництво «Гуманітарний центр»

Видавництво “Гуманітарний Центр” спеціалізується на виданні академічної літератури з психології, соціології, політиці, філософії, культурі, лінгвістиці, менеджменту, історії, театру, консультування, медіа комунікації, економіці, природничих наук.