Латентність. Золоті роки дитинства

  • Рік видання: 2020
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 214

Анотація

Книга «Латентність. Золоті роки дитинства» присвячена емоційному і когнітивному розвитку дитини в період латентності, який служить мостом між гучними і енергійними першими роками життя і конфліктним часом підлітковості.

Неприборкані афекти раннього дитинства пом'якшуються, емоційний фон розвитку стабілізується, - латентна дитина шукає своє місце в світі. Її цікавість і інтереси тепер вже не зосереджені на батьках, а відкриті цілому світу.

Розвиток в латентному періоді включає нові фізичні і розумові можливості, а також абсолютно нову здатність справлятися з соціальними завданнями. Досягнута незалежність надзвичайно радує дитину, доставляючи їй величезне задоволення, тому Фрейд першим назвав латентність «золотими роками».


Про видавництво «Видавництво психологічної літератури Ростислава Бурлаки»

Видавництво створено у 2016 році Ростиславом Бурлакою — психотерапевтом та засновником інтернет-книгарні психологічної літератури ufreida.com.ua. Наші видання корисні як для професійних психологів, психотерапевтів та коучів, так і для всіх, хто цікавиться психоаналізом, психологією, філософією та саморозвитком.