Твіти з Богом

  • Видавництво: Свічадо
  • Автор: Мішель Ремері
  • Мова видання: Українська мова
  • Перекладач: Давид Гоцирідзе
  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 444

Анотація

Мабуть, у кожного з нас час від часу виникають запитання про наше повсякденне життя, на які не просто знайти правильну відповідь, тому що часто стикаємося з досить-таки протилежними поглядами. І саме з метою віднайдення таких відповідей народився проект цієї книги. 

Отець Мішель Ремері, що є автором “Твітів з Богом”, збирав щотижня молодь в одній із церков неподалік Амстердама, щоб обговорювати все, що їх цікавить про віру, про їхнє життя та про Бога. Головним правилом було те, що не існувало жодних заборонених тем. Саме так сформувалася книга, що містить справжні актуальні запитання від молодих людей, відповіді на які подані лаконічно та обґрунтовано у своєрідній формі “твітів”, а також пояснення до них (сама назва “твіти” походить від відомої тепер соціальної мережі “Твітер”, у якій дозволений обсяг тексту до 140 знаків).

Всі питання-відповіді структуровані у 4 головні розділи: про Бога, про Церкву, про відносини людини з Богом і останній розділ – про наше життя. Загалом у книзі 200 твітів, проте у змісті дуже легко відшукати те, що найбільше цікавить. Серед заголовків можемо знайти такі запитання як: чи створив Бог зло, як дізнатися, що в Біблії правда, а що – ні, чому Церква проти одностатевих шлюбів, чи можна спати під час проповіді, чи слід сприймати своє тіло таким, яким воно є...

Окрім цього книгу роблять ще більш привабливою вдало підібрані ілюстрації та подання частини інформації у формі додаткових зображень та різних схем, а також обкладинка, яка підкреслює те, що книга “Твіти з Богом” може стати чудовим подарунком.

Книга стане у пригоді тим, хто має запитання і шукає на них відповіді, хто прагне саморозвитку у житті та зросту в стосунках з людьми та Богом.


Про видавництво «Свічадо»

«Свічадо» — це не лише молитовники, це філософські та психологічні видання, науково-популярні праці про обряд, традицію, літературно-художні та мистецькі видання. Це книги для всієї сім’ї.