Залізна вода

  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 264

Анотація

Ви колись пробували пройти слідом Лесі Українки в найдальше карпатське село? Ця «слабосила, хора дівчина» гірські маршрути долала безстрашно, нарівні з усіма; місцеві досі переказують про це легенди. Що залишилося в тих краях у пам’ять про неї, Франка чи родину Окуневських, крім суперечливих свідчень очевидців, які переказувалися з покоління в покоління?

 

У романі розгортається історія, пов’язана з головною жінкою української культури. Театральна режисерка та молодий чоловік, який після довгої відсутності повертається у рідні краї, — як далеко вони готові зайти у пошуках унікального листа, що міг би внести ясність в один із найтаємничіших і найбільш резонансних сюжетів історії нашої літератури? Як на початку минулого століття йшли за Лесею невідома поетка, проста гуцулка, плотогон і черниця-бернардинка? Дізнаєтеся у новому романі автора книжок «Баборня» та «Світ не створений» Мирослава Лаюка.

 


Про видавництво «Видавництво Старого Лева»

«Видавництво Старого Лева» – книги для всієї родини. Усі, від наймолодшого до найстаршого, знайдуть у «Видавництві Старого Лева» щось до душі. Ми дбаємо про те, щоб наші книжки надихали читати і їх не хотілося випускати з рук ані дітям, ані батькам!