Дарую братика за підписку. Твій інстащоденник

  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 240

Анотація

У твоїх руках — книжка два в одному.

 

З одного боку — це дотепна повість Саші Кочубей про дівчинку Зо, яка вирішила стати популярною блогеркою. Зображати із себе зразкову інфлюенсерку зовсім не просто, коли улюблена іграшка твого пса — труси, а твій менший брат наставляє ріжки під час фотосетів і цупить твої лаки для нігтів. Чи вдасться Зо набрати мільйон підписників, ти дізнаєшся, прочитавши книжку.

 

Якщо обернути книжку іншим боком, ти отримаєш інстащоденник для блогерів-початківців. Авторка ділиться великими і маленьками інстасекретами: як розробити блогерську стратегію, оформити шапку профілю, які фото публікувати, як знімати сторіз та прямі ефіри, як відрізнятися від інших блогів. Інстащоденник — це майже як шкільний щоденник, тільки веселіше: з уроками, але без оцінок і правил.


Про видавництво «Видавництво Старого Лева»

«Видавництво Старого Лева» – книги для всієї родини. Усі, від наймолодшого до найстаршого, знайдуть у «Видавництві Старого Лева» щось до душі. Ми дбаємо про те, щоб наші книжки надихали читати і їх не хотілося випускати з рук ані дітям, ані батькам!