Агенція "Незалежність"

  • Рік видання: 2021
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 352

Анотація

Рік 1991. Україна повертається на політичну мапу світу. Молода держава стикається з новими загрозами — людськими і надприродними. На її захист стає таємна неурядова організація — Агенція «Незалежність». Рік за роком її агенти: люди та інші істоти боронять Батьківщину, використовують свої надприродні можливості, відводячи загрози, про які ми так і не дізналися, та роблять історію такою, якою ми її знаємо тепер.

Рік 2021. Україна святкує тридцять років Незалежності. До ювілею створена збірка фантастичних оповідань від сучасних українських письменників, які пропонують тридцять розповідей про звичні історичні події під незвичним кутом — очима вартових з Агенції «Незалежність». Вартових, що за ці роки зрозуміли: долю кожної країни будуть лише звичайні люди кожного дня.

Про видавництво «Навчальна книга — Богдан»

Видавництво «НК – Богдан» уже понад 25 років на книжковому ринку та входить до п’ятірки найбільших видавництв України. В асортименті видавництва: - художня література; - дитяча література; - навчальна та методична література; - довідкова література. «НК-Богдан» співпрацює з такими відомими мережами книгарень, як «Книгарня Є», «Буква», «Книжкова хата», «Дім книги»; мережами «Ашан», «Сільпо», онлайн-магазинами «Якабу», «Book24», «Rozetka.ua», «Kasta», «Be Smart» та інші.