Часи сновидінь

  • Рік видання: 2020
  • Обкладинка: м'яка
  • Кількість сторінок: 468

Анотація

Кохання та війна — це сновидіння, від яких неможливо прокинутись. Заплющте очі. Ви побачите окуповані російськими військами Донецьк та Слов'янськ. Війну очима українських солдатів. Війну очима сепаратистів. Збитий Boeing MH17. Листи з пристрасними зізнаннями в коханні. Жорстоке вбивство. Містичне сіре місто. Падіння комуністичних символів. Італійську Катанію, охоплену антиміграційними протестами. Буддистський монастир. Гімалайські вершини, від яких захоплює подих. На вас чекає відчайдушна подорож на межі документалістики й психологічного детективу, де разом із героями роману вам до останньої сторінки доведеться шукати межу між війною і миром, самовдосконаленням і саморуйнуванням, коханням і ненавистю, реальністю і сновидінням. 

Роман "Часи сновидінь" — підсумок восьмирічної праці Мстислава Чернова, відомого українського кореспондента Associated Press, переможця найпрестижніших світових конкурсів у сфері фото- і відео журналістики, який працював у гарячих точках і під час революцій в Іраку, Сирії, Лівії, Секторі Газа, на сході України, у Гонконзі, Вірменії та Білорусі. Знімав терористичні атаки та протести в Парижі, Лондоні, Туреччині, Каталонії, Європейську міграційну кризу в Греції, Македонії, Сербії, Угорщині, пандемію COVID-19 в Україні та глобальну екологічну кризу за Північним Полярним колом.

Про видавництво «Саміт-книга»

Видавництво «Саміт-книга» більше 20 років на видавничому ринку України. Основні напрямки діяльності: видавництво та дистрибуція книг; комплектування бібліотек; гуртова та роздрібна торгівля з доставкою по всій Україні. «Саміт-книга» є співзасновником ряду всеукраїнських і міжнародних літературних конкурсів і фестивалів («Гранослов», «Село — земля нашого Родоводу», «Книга Rock'у» тощо). Видавництво організовує літературні фестивалі, поетично-музичні вечори та інші мистецькі заходи.