Джинкс

  • Рік видання: 2023
  • Обкладинка: тверда
  • Кількість сторінок: 392

Анотація

Трилогія сучасної американської авторки Карен Швабах (пише під псевдонімом Сейдж Блеквуд — «Мудрий Чорноліс») повістує про хлопчину на ймення Джинкс, наділеного незвичайною здатністю бачити обриси та забарвлення людських почуттів. Джинкс (ім’я якого можна перекласти як «зурочений») до того ж іще й обтяжений прокляттям — він нібито приносить нещастя. Насправді це допитливий, удатний і дуже самотній хлопчик. Пошуки самого себе, власної стежини в житті, боротьба добра і зла — усе це читач знайде в доволі складномута багатошаровому романі-фентезі з елементами анімізму та яскраво вираженими екологічними нотками. 

Роман перегукується з «Легендами Світокраю» (англ. The Edge Chronicles) — серією підліткових фантастичних романів Пола Стюарта і Кріса Рідделла. 

«Джинкс» — найкращий підлітковий роман 2013 року за версією Kirkus, Booklist, School Library Journal і Amazon. 

Для читачів середнього і старшого шкільного віку.


Про видавництво «Навчальна книга — Богдан»

Видавництво «НК – Богдан» уже понад 25 років на книжковому ринку та входить до п’ятірки найбільших видавництв України. В асортименті видавництва: - художня література; - дитяча література; - навчальна та методична література; - довідкова література. «НК-Богдан» співпрацює з такими відомими мережами книгарень, як «Книгарня Є», «Буква», «Книжкова хата», «Дім книги»; мережами «Ашан», «Сільпо», онлайн-магазинами «Якабу», «Book24», «Rozetka.ua», «Kasta», «Be Smart» та інші.